0

طرز تهیه بیفتک مرغ، 1 شام سبک و رژیمی

طرز تهیه بیفتک مرغ
بازدید 753

بیفتک مرغ یکی از غذا‌های بسیار لذیذ و خوشمزه است و شما‌ می‌توانید آن را به‌صورت چرخ یا خردشده تهیه کنید و با مواد دلخواه مزه‌دار و کباب کنید. شما‌ می‌توانید بیفتک مرغ داخل پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید و یا‌ می‌توانید به‌صورت ساده روی کباب‌پز گریل کنید. برای طرز تهیه بیفتک مرغ باید از بیفتک‌کوب استفاده کنید تا مرغ را خوب بکوبید. همراه ما باشید تا طرز تهیه بیفتک مرغ را یاد بگیرید.

استیک مرغ چیست؟

یه روش عالی برای سرو مرغ! این استیک خوشمزه و سالم از گوشت سینه مرغ تهیه میشه که پوستش گرفته شده و بدون استخونه. مهم ترین عامل در تهیه یه استیک مرغ آبدار و خوش طعم، چاشنی استیک مرغ هست. یعنی کار شما برای تهیه این غذا خیلی خیلی راحته. چون تا حد زیادی طعم و کیفیت غذا به چاشنی هاتون بستگی داره. عامل مهم دیگه ای که روی کیفیت و مزه استیک اثر داره، راه های مختلفیه که با اون ها استیک تهیه میشه. یعنی چی؟

طرز تهیه بیفتک مرغ چگونه است؟

یعنی روش های گوناگونی برای طبخ این استیک وجود داره که برای داشتن یه استیک مرغ عالی باید نکته هاشون رو در نظر بگیرین. ما در این مطلب از دو روش استفاده می کنیم. یکی از اون ها طرز تهیه استیک مرغ گریل شده و دومی استیک مرغ روی گاز هست. هر دو روش فقط 20 دقیقه زمان لازم داره، بسیار سالمه و رژیمی. البته اگه استیک مرغ با برنج سرو بشه خب وضعیت یکم فرق می کنه. ولی خود استیک به تنهایی حدود 350 کالری داره. در ادامه طرز تهیه استیک مرغ ساده و رژیمی رو با هم میبینیم.

مواد لازم و طرز تهیه بیفتک مرغ:

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • سویا سس ۱/۴ پیمانه
  • سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر ۴ حبه
  • پیاز ۱ عدد
  • رزماری ۱ شاخه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پول‌بیبر به مقدار لازم

طرز تهیه بیفتک مرغ

طرز تهیه بیفتک مرغ:

مرحله اول تهیه بیفتک مرغ:

ابتدا سینه مرغ را از وسط نصف و بدون استخوان کنید.‌ می‌توانید از فیله مرغ نیز استفاده نمایید. سپس سینه مرغ را روی تخته کار قرار دهید و یک نایلون روی آن بگذارید و با بیفتک‌کوب خوب بزنید تا سینه مرغ پهن و نازک شود.

مرحله دوم تهیه بیفتک مرغ:

در ادامه سینه مرغ را داخل یک ظرف بریزید و به آن سویا سس و سرکه و سیر حلقه‌شده و پیاز خلالی را اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است پیاز و سیر را به‌صورت درشت خرد کنید تا برای سرخ کردن از مرغ جدا شود و موقع گریل شدن پیاز و سیر نسوزد. در ادامه رزماری و ادویه‌ها و روغن زیتون را به مواد اضافه و مرغ را با مواد مرینت خوب مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد مرغ برود.

بیفتک مرغ

مرحله سوم تهیه بیفتک مرغ:

در ادامه سینه مرغ را از مواد مرینت جدا کنید. تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و کمی با روغن چرب کنید. تکه‌های مرغ داخل تابه قرار دهید و با پشت کفگیر خوب فشار دهید تا روی مرغ خط‌های گریل بیفتد و برگردانید و هر دو طرف را گریل کنید. نباید بیش از اندازه روی حرارت قرار دهید وگرنه مرغ خشک‌ می‌شود و آبدار نمی‌ماند. بیفتک مرغ را به همراه سس دلخواه خود سرو کنید.

اگر به غذاهای سبک علاقه دارید یک غذای ساده و بدون گوشت را بخوانید.

نکات کلیدی در طرز تهیه بیفتک مرغ :
  • می‌توانید مرغ را داخل فر یا روی زغال نیز کباب کنید.
  • اگر سویا سس استفاده‌ می‌کنید زیاد نمک نزنید وگرنه شور‌ می‌شود.

 

پ

بیفتک کوب چیست

بیفتک کوب چیست:

همانطور که در مطلب بالا گفته شد برای تهیه استیک یا بیفتک تیکه گوشت باید نازک شده و بافت آن به صورت رشته رشته نسبتا از هم جدا شود، این عمل به کمک یکی از ابزار آشپزخانه به نام بیفتک کوب صورت می گیرد که در چندین مدل ساخته شده و در بازار موجود است. بیفتک کوبی که سری پهن تری داشته باشد می تواند در سرعت عمل شما برای آماده سازی غذا کمک کند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید