1

طرز تهیه سیروپ دارچین یا اسانس دارچین

طرز تهیه سیروپ دارچین
بازدید 689

طرز تهیه سیروپ دارچین عالی در منزل ؟

نحوه استفاده از اسانس دارچین یکی از همه کاره ترین سیروپ های طعم دار است که می توانید درست کنید. به یک فنجان قهوه، چای تند یا شیر گرم اضافه کنید. همچنین این ماده اصلی برای تهیه لاته دارچین است. کاربرد آن در کوکتل تقریباً بی پایان است.در ادامه با طرز تهیه سیروپ دارچین آشنا میشوید:

برخی از بارزترها دستور العمل های پاییزی و زمستانی مانند پانچ سانگریای پاییزی و پوانستیا هستند. از آن به عنوان جایگزینی برای دارچین آسیاب شده در مارتینیس سیب یا کوکتل کدو تنبل استفاده کنید.

دستور العمل های دیگری که به این شربت نیاز دارند، فصلی نیستند. به عنوان مثال، پانچ زامبی کلاسیک، آن را به یک کوکتل گرمسیری پر از رام با تن‌ها طعم مخلوط می‌کند و با میوه‌هایی در دستور العمل‌هایی مانند کفشدوزک هلو تمشک دوست‌داشتنی است.

طرز تهیه سیروپ دارچین آسان است ،یک سیروپ به صورت کلاسیک فقط از دو ماده شکر و آب تهیه می شود، کاربردهای

فراوانی دارد و افزودنی خوبی برای نوشیدنی های مختلف مانند چای و قهوه می باشد.

سیروپ برای شیرین سازی نوشیدنی هایی مناسب است که در آن قند معمولی به راحتی حل نمی شود.

استفاده از این شربت در پخت و پز شما بسیار زیاد خواهد بود ، زیرا می توان از آن در انواع دسر ها ،نوشیدنی ها ، کیک

های اسفنجی و … استفاده کرد.

این دستورالعمل آسان که برای طرز تهیه سیروپ دارچین در زیر آمده، کمتر از 5 دقیقه طول می کشد تا تهیه شود.

 

اسانس دارچین

مواد مورد نیاز جهت تهیه سیروپ دارچین

  1. شکر
  2. آب
  3. چوب دارچین

طرز تهیه سیروپ دارچین در خانه:

یک قابلمه را روی  روی حرارت متوسط ​​تا زیاد بگذارید و آب سرد و شکر را با هم بجوشانید.

پس از اینکه محلول جوش آمد ، حرارت را کم کنید و تقریبا 3 تا 5 دقیقه مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود  . به یاد

داشته باشید هرچه بیشتر آن را بجوشانید ، شربت سردتر و غلیظ تر می شود.

اختیاری: در این مرحله می توانید طعم دهنده هایی که دوست دارید را اضافه کنید .

بعد از جوش آمدن ، شربت را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود ، سپس محلول را در یک ظرف شیشه ای کاملاً

مهر و موم شده و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید (می توان از هر ظرفی استفاده کرد).

این سیروپ های طعم دار تقریباً درهر کوکتل تابستانی کارایی داشته و طعم خارق العاده ای را ایجاد می کنند.

فقط بعد از اینکه آب و شکر به جوش آمد  ، طعم دهنده را (به انتخاب خود) اضافه کنید. اجازه دهید تقریباً 20 تا 30 دقیقه

با محلول آب و شکر دم بکشد.

در آخر با استفاده از صافی مشبک ، طعم دهنده را قبل از استفاده از صافی رد کنید تا یکدست شود.

توجه داشته باشید شکر یک ماده نگهدارنده طبیعی است ، بنابراین این شربت برای مدت یک ماه قابل استفاده می باشد.

طرز تهیه سیروپ دارچین

 

چه نوع شکری برای شربت دارچین بهتر عمل می کند؟

شکر گرانول سفید معمولی یک شربت دارچین عالی می سازد. اگر از شربت دارچین زیاد استفاده می کنید ارزان ترین گزینه است. شکر دمرارا (یا خام) انتخاب عالی دیگری است که به شربت طعم غنی‌تری می‌دهد تا دارچین را تقویت کند. شکر قهوه ای یک گزینه است، اگرچه بهتر است آن را با شکر سفید تقسیم کنید.

دارچین ممکن است پشت شکر تیره گم شود، بنابراین با 1 قسمت از هر شکر شروع کنید و ببینید که چگونه آن را دوست دارید. با این حال، اگر بخواهید حتی ادویه های بیشتری اضافه کنید، چیزی مانند این شربت ساده با ادویه شکر قهوه ای می تواند بسیار مفید باشد. می توانید از جایگزین های قند نیز استفاده کنید. هر کدام کمی متفاوت خواهند بود، بنابراین به طور منظم آن را بچشید تا ببینید طعم آن چگونه ایجاد می شود.

نکات مهم در مورد سیروپ
  • سیروپ  چگالی های متفاوت و کاربردهای مختلفی دارد. ضخامت آن ارتباط مستقیمی به استفاده از آب و شکری که از
  • آن استفاده می کنید دارد. در زمان تهیه سیروپ بهتر است این نکات را نیز در نظر داشته باشید.
  • سیروپ با غلظت کم – نسبت 3 قسمت آب به 1 قسمت شکر – برای لعاب دادن کیک ها و کلوچه ها استفاده می شود.
  • سیروپ با غلظت ​​متوسط – نسبت 2 قسمت آب به 1 قسمت شکر – برای تهیه نوشیدنی های شیرین و چای سرد
  • استفاده می شود.
  • سیروپ غلیظ یا غنی  – نسبت 1 قسمت آب به 1 قسمت شکر – این به عنوان پایه نوشیدنی های میوه ای سرد استفاده
  • می شود.
  • همچنین برای تهیه میوه های شیرین استفاده می شود. معمولاً این نوع سیروپ را برای کوکتل ترجیح می دهند.
  • این اسانس دارچین را در یخچال نگهداری کنید؛ تا 2 هفته به خوبی حفظ می شود.
  • یک یا دو چوب دارچین کار می کند و طعم خوبی به شربت می دهد. برای افزایش تماس با شربت، آنها را به قطعات بزرگ تقسیم کنید و اجازه دهید شربت مدت بیشتری دم بکشد تا طعم بیشتری داشته باشد.

سیروپ دارچین

چه نوع دارچینی برای شربت ساده بهترین است؟

نوع چوب دارچینی که استفاده می کنید به طعمی که ترجیح می دهید بستگی دارد. دو نوع دارچین وجود دارد: دارچین سیلان (همچنین به نام دارچین مکزیکی یا دارچین واقعی نیز شناخته می شود) و کاسیا، که ممکن است با برچسب کورنتجه اندونزی یا سایگون ویتنامی شناخته شود.

هر دو نوع دارچین از پوست درختان به دست می آید. دارچین سیلان اغلب به عنوان دارچین “واقعی” یا “واقعی” شناخته می شود، اما هر دو نوع دارچین واقعی هستند. در مورد طعم، دارچین سیلان ملایم، کمی گلدار و مرکباتی است و اغلب با میوه هایی مانند گلابی و سیب آبغوره جفت می شود. دارچین کاسیا رایج ترین دارچینی است که در ایالات متحده یافت می شود و یک انتخاب عالی برای پخت است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید